понеделник, 6 ноември 2017 г.

Партийни форуми на ГЕРБ, БСП и ВМРО стегнаха редиците за местните избори


Наскоро в национални партийни форуми в София участваха представители на Крайдунавска Добруджа от БСП и от ВМРО. Предстои по подобен начин д0бруджанци да се явят и на национално представително партийно събитие и по линия на ПП ГЕРБ.

Структурата на ГЕРБ в Силистра проведе общинско събрание за избор на делегати за редовното отчетно-изборно национално събрание на партията. 118 членове на местните клубове и съсловните организации избраха 7 делегати за участие в националния форум на 26 ноември в София. В  работата на отчетно-изборното събрание участват областният координатор на ГЕРБ Силистра Тодор Тодоров, народният представител от 20-и МИР Силистра Алтимир Адамов, общинският партиен ръководител д-р Мария Димитрова и областният управител Ивелин Статев.

Зам.-председателят на ГЕРБ и председател на парламентарната група в 44-ото НС Цветан Цветанов участва в заседанието и се срещна с представители на общинските структури на партията от област Силистра. Дискутирани са състоянието на организацията на територията на областта, актуалната политическа обстановка в страната и задачите пред партията, вкл. и за местните избори през 2019 г.

От публикация във в. 24 часа разбираме от неговото изявление, че държавата е в изключително добро състояние: ръстът на БВП е 4%; БВП ще достигне 105 млрд. лв.; минималната работна заплата ще стане 510 лв., а минималната пенсия - 200 лв.; за отбрана ще бъдат отпуснати допълнителни 165 млн. лв.; ще бъдат отделени и 750 млн. лв. за увеличение на работните заплати на държавните служители (информацията е от Пресцентъра на партията).


Няма коментари:

Публикуване на коментар