сряда, 27 февруари 2013 г.

ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО от 20 часа на 27-ми до 20 часа 28-ми февруари 2013 г.




           През нощта валежите от сняг постепенно ще отслабват и спират. Ще духа умерен вятър от север-северозапад. Минималните температури ще са между минус 3 и плюс 2 градуса. Облачността, през деня постепенно ще се разкъса и намалее. Вятърът от север ще отслабне и ще се ориентира от запад-северозапад. Максималните температури ще достигнат 3-8 градуса.



   Прогностични температури
   Мин

   Макс

Силистра
-2
6

Изгледи за периода 1-ви – 3-ти март:
      Първият мартенски ден ще посрещнем с предимно слънчево време. Сутринта ще е студено с минимални температури между минус 5 и 0 градуса, но през деня вятърът ще се ориентира от запад и югозапад. Дневните температурите бързо ще се повишат и максималните ще достигнат 7-12 градуса. В събота облачността временно ще се увеличи, но само на отделни места е възможно да превали слаб дъжд. Вятърът ще се обърне от север-северозапад и ще е до умерен. Минималните температури ще се повишат с 2-3 градуса, а максималните слабо ще се понижат. В неделя ще има променлива облачност, но валежи са малко вероятни. Минималните температури ще са от минус 2 до плюс 3 градуса, а максималните 3-8 градуса.
  
Деж. синоптик: Б.Маркова

1 коментар:

  1. Здравейте,
    Аз съм доктор Бен Питърсън, заемодател на частни заеми, който дава времеви възможности за заеми. Имате ли някакви финансови затруднения? Нуждае се от заем за консолидиране на дълга, при 2% строителство, кредит за недвижими имоти, рефинансиране, лични, бизнес цели или спешни пари? Вие сте бизнесмен или жени, които мислят за разширяване на вашия бизнес предлагат кредитиране от всякакъв вид. Ако се интересувате, свържете се с нас днес (24hoursloanservices@gmail.com)

    ОтговорИзтриване