събота, 10 септември 2016 г.

Ретро парад на автомобили в Силистра

Назаем от WEBSILISTRA. За първи път в Силистра от 10,30 ч. на 10 септември се провежда автосалон и конкурс за ретро автомобили „Дръстър“. Проявата се организирна по повод предстоящия празника на крайдунавския град – 14 септември – Кръстовден.

Организатори на събитието са Спортен клуб „Българска автомобилна слава“ с председател силистренецът родом Кристиян Желев, Община Силистра и хотел “Дръстър“, който ще домакинства автосалона на открито.

Любителите на автомобилизма ще могат да видят модели, които се отличават с изключителна рядкост и атрактивност, образец на вечната класика. Всеки автомобил получава индивидуална покана за участие, ако отговаря на всички международни стандарти. Критериите са много високи, тъй като броят на участниците е строго определен, казват организаторите. 

От огромно значение е ексклузивността на автомобила и нивото на реставрация. Този подход и внимателната селекция гарантират високото ниво на конкурса “Дръстър“ и позиционирането му сред останалите качествени събития в световен мащаб.

Гражданите и гостите на Силистра ще имат възможността да видят и приветстват най-красивите автомобили в България. На публиката ще бъде предоставен уникалният шанс да се докоснат до едни от най-редките модели, срещани у нас.


Няма коментари:

Публикуване на коментар