сряда, 1 октомври 2014 г.

ОДК Силистра откри новата учебна година

1/10/2014

      С участието на Областна администрация Силистра в лицето на заместник областния управител Младен Минчев, на РИО на МОН чрез началника му д-р Габриела Миткова, и на главните експерти Росица Димова и Атанаска Атанасова от образователния отдел на община Силистра бе открита учебната година за участниците в клубове и школи в Обединен детски комплекс – гр. Силистра.
    Предстоящата работа на комплекса представи неговият директор Маргарита Любомирова. Г-н Минчев поздрави участващите в тържеството ученици от школи, клубове, кръжоци и ваканционни групи по различни направления, пожелавайки им успехи в предстоящата кръжочна дейност. Той връчи на ОДК поздравителен адрес от областния управител на област Силистра Стоян Бонев.
       В извънучилищното заведение – едно от малкото в областта, има различни направления. В научно-познавателната сфера влизат занимателна химия, екоклуб, млад природозащитник, любители на цветята.
  


         В художествено-творческото направление са балетна школа „Аксел”, литературен клуб, клуб „Приказен свят", театрално студио, рисуване и моделиране, графика, живопис, иконопис, школа „История в картини", приложно изкуство и компютърна графика. В спортно-туристическото направление са групите по плуване, баскетбол, лека атлетика, футбол, лечебна гимнастика и приложно колоездене. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар