вторник, 14 октомври 2014 г.

Втора част на курса "Жива храна" в Силистра

         Здравейте приятели, този месец ще имаме удоволствието да ви представим повторението на курса Жива храна плюс включени още два дни с нови теми – древното жито лимец, есенно-зимни веган вкусотии. Целта ни е да ви покажем как да приготвяте сами рецепти от живи и растителни храни като споделим с вас нашия опит, без да се опитваме да ви превръщаме във вегани и суровоядци или да ви караме да се откажете от животинските продукти. Курсовете са е предназначени да ви помогнат да подобрите и разнообразите храненето, с акцент върху есенно-зимния сезон като включите повече и ранообразни здравословни, живи, растителни храни без да се лишавате от любимите ви десерти – торти, бонбони, шоколад... Ще ви помогнем да заместите нездравословните рафинирани храни, пълни с консерванти и оцветители с пълноценна, здравословна храна, която сами сте приготвили. Този път освен живите храни сме включили и рецепти с термична обработка, даващи повече топлина и уют в настъпващите дълги студени дни. Ето какво ще научите да приготвяте сами, като ще имате възможност и да го дегустирате: • Ядкови млека • Ядкови пастети, масла(тахани) и песто • Ядково сирене • Сурово веган суши • Шоколад и бонбони • Торти • Сладолед • Хлябове от лимец • Рецепти с покълнал лимец • Боза от лимец • Домашна нутела. Вкусни есенно-зимни рецепти с киноа, елда, амарант и др.
        Начало на курса: Част 1 - 27-28.10 от 18:00 - 20:00ч. Част 2 - 29-30.10 от 18:00 - 20:00ч. Записвания за курса в магазин "Зелен Био". 0876/320-340 Надя Дочева

Няма коментари:

Публикуване на коментар