четвъртък, 12 януари 2017 г.

Поет от Силистра припозна в свой съгражданин двойник на Асен Блатечки


В ледения капан на зима 2017 в Крайдунавска Добруджа силистренският учител, поет, епиграмист и рибар Любен Дашев припознал в млад наш съгражданин двойник на популярния актьор Асен Блатечки, научаваме от публикация във Фейсбук. 

Чрез социалната мрежа Дашев съобщи за попадението си: Като видях младежа, в първия момент бях поразен от физическата прилика. Помислих си, че сигурно е имал представление и е закъсал в нашия градНо като се вгледах, видях, че е младо, наше момче силистренче: казва се Петър Георгиев Петров, в момента учи по френска програма ресторантьорство и работи на Лазурния бряг в Ница, Франция, иначе е студент по мениджмънт в НБУ. 

21-годишният младеж знаел за приликата си с известния актьор, но досега не се е възползвал по никакъв начин от нея. Кандидатствал е за роля и мечтае да бъде одобрен за някой от многото български сериали, които вървят по телевизиите. Любими актьори са му Кристиян Киров и Елена Петрова. Мечтае да се снима в някой филм,  или да бъде участник в рекламен клип. Твърди, че би отишъл при семейството си на остров Корсика, където се трудят сестра му заедно с родителите им. 

Преди години местните медии писаха и за друг силистренец, оприличен на известна личност - собственик на магазин за резервни части, който има лицето на политика Цветан Цветанов. Беше се чуло, че и фризьорка от крайдунавския град има общо взето със световна звезда, но нейният случай не стана популярен в медийните среди. 
За разлика от приликата на журналиста Пеню Пенев, който наскоро стана почетен гражданин на Силистра и носител на наградата ЗЛАТНО ПЕРО на СБЖ, който в определени фотографски позиции досущ си отива с великия Айнщайн.

Няма коментари:

Публикуване на коментар