четвъртък, 28 март 2013 г.

Нов курс за дишане в Силистра


          "Изкуството на Дишането" (Изкуството да Живееш) е интензивен 6-дневен семинар, който ни дава практически средства за освобождаване от стреса и постигане на повече удовлетвореност и щастие в живота. Един трансформиращ курс, ефективна програма за справяне със стреса и развитието на пълния човешки потенциал. Курсът се състои от 6 занятия по 3 часа на ден: от 19 до 23.04.2013 г. от 18.00 ч. до 21.00 ч. Цената е 60 лв. Специална отстъпка: за безработни, учащи и пенсионери е 40 лв.  Курсът предлага практическа мъдрост за пълноценен живот, забавни интерактивни процеси, йога упражнения за тялото, техники за отпускане и мощни дихателни техники като Сударшан Крия. 
         Завършилите курса усвояват ефективни техники за ежедневна домашна практика. Науката за дишането е доказала, че чрез белите дробове човешкият организъм освобождава най-много токсични продукти. Не само въглеродният двуокис, но още 250 отпадни продукта се освобождават при издишането. Ние обикновено използваме само 30% от капацитета на белите си дробове. Дихателните техники, които ще научите на курса позволяват по-ефективно използване на белите дробове и ефикасно отстраняване на токсините от организма. Всеки от нас се стреми към по-голям успех, по-добро здраве, душевен мир и щастие. Това, което ни пречи да постигнем желаното качество на живот, е стресът. Обикновено подценяваме степента, в която той влияе на нашия живот. Често умът ни бива обзет от гняв, вина, съжаление за миналото или притеснения за бъдещето. Това негово прескачане от минало в бъдеще и обратно води до натрупване на стрес, както в нас, така и в хората около нас.

              Курсът "Изкуството на дишането" ни помага да върнем ума си в настоящия момент. Ползи от курса: -освобождаване от стрес; -повече радост и ентусиазъм; -подобрена работоспособност и продуктивност; -повишена самоувереност; -по-добро здравословно и емоционално състояние; -по-хармонични взаимоотношения; -повишена яснота на ума и възприятията; -сияйна одухотвореност и красота; -подмладяващ ефект.
          Курсът е организиран от фондацията "Изкуството да живееш", международна образователна и хуманитарна организация със специален консултативен статут към ООН и сътрудничеща си със Световната здравна организация и УНИЦЕФ. Фодацията е една от най-големите доброволчески организации в света с дейност в над 155 държави като над 30 милиона души са участвали в програмите и по света.

Няма коментари:

Публикуване на коментар