вторник, 30 май 2017 г.

В област Силистра най-добрите футболисти са от Вокил, Калипетрово, Кайнарджа, Боил, Главиница и Овен

Завърши редовнияj сезон на областното аматьорско първенство по футбол за 2016-2017 г. за област Силистра. На 2.06.2017 г. (петък) на стадион Луи Айер в гр. Силистра са мачовете за трето и четвърто място в крайното класиране: от 15.30 ч. играят юноши младша възраст: ФК Спортист- с. Кайнарджа и ФК Релакс - с. Овен. От 17.30 ч. при мъжете: ФК Раковски Калипетрово - ФК Вихър Боил. 

На 3.06.2017 г. (събота) на стадион "Луи Айер в гр. Силистра са мачовете за определяне на областния първенец за 2016/2017 г.: от 15.30 ч. играят юноши младша възраст: ФК Левски-96 Главиница и ФК Победа Вокил. От 17.30 ч. играят мъжките отбори на ФК Спортист Кайнарджа и ФК Победа Вокил. 

И още: Финалната среща в събота (3 юни) ще бъде излъчена на живо във Facebook от рекламна агенция „Стаки“. По време на провеждане на финалната среща на 3 юни всеки от зрителите на стадиона ще има възможност да се снима до шампионската купа на ФК „Лудогорец“ – гр. Разград (каква ирония на съдбата, точно преди 7 години в Силистра тогавашният отбор на ФК Доростол победи с 2:0 бъдещия шампион на България и участник в международни турнири, ставайки №1 в Северозточна В аматьорска футболна група), която ще бъде любезно предоставена от шампиона на България. Медийният партньор на Областен съвет на БФС Силистра Фото „Стаки“ ще извършва заснемането. Получаването на снимката става срещу цена от 2 лв. във фотоателиетата в гр. Силистра и гр. Дулово. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар