понеделник, 29 май 2017 г.

Млада певица от Силистра стартира артистична кариера в уеб-сериала "Следвай ме" в Ю туб

www.utroruse.com

Тя е родена на 19 юли 1999 г. в Тутракан. Живее със семейството си в Силистра и учи в езиковата гимназия „Пейо Яворов“ в града. Истинското ѝ име е Христина Христова, а всички днес я познават като Тита. Малкото момиче е с големи мечти и за кратко време успява да сбъдне част от тях.
Първо се явява на кастинг в музикалното шоу X Factor през 2014 г. като част от групата на „Sweet 16“. 

Тя участва в шоуто като соло артист, но по­късно съдиите формират женска група с нея, Гери-­Никол и Мишел. Впоследствие става известна и като модел с хиляди последователи в социалните мрежи "Фейсбук" и "Инстаграм", а от октомври 2016 г. тя бе обявена като първата певица на Криско в неговата музикална компания. 

Дебютният ѝ сингъл „Voodoo Кукла“ веднага се превърна в хит, а сега дава заявка за ново лятно горещо парче с "Късай". Освен това стартира и актьорската си кариера в най-новия уеб сериал "Следвай ме", който тръгва във Vbox7.com (https://www.vbox7.com/user:sledvaime) на 29 май. За кратко време Tита се превърна в идол за тийнейджърите, а в новото видео от канала Natali's Beauty (https://www.vbox7.com/user:natalis_beauty) с влогърката Натали дават и свежи идеи за горещо лято.

Няма коментари:

Публикуване на коментар