понеделник, 22 май 2017 г.

Яна Сабанова достигна концертите на живо в "Гласът на България"


http://glasat.btv.bg

Вече са ясни имената на всички участници, които ще пеят в концертите на живо. Според регламента в новия етап на предаването, всеки от общо 16-те участници от двата отбора имаше на разположение 1 минута, за да завоюва своето място на живите концерти.
Менторите разделиха своите отбори на две групи по 4-ма човека, като от всяка група само един бе избран да продължи към концертите на живо. Камелия предпочете да вземе със себе си Елена Фрейман, Паулина Горанов и Кристина Кабадиева, а Поли Генова избра Деа Майсторска, Сара Сюзет и Симона Загорова. В три поредни недели – на 28 май, 4 и 11 юни, те ще се изправят срещу отборите на Графа, в състав Ивайло Филипов, Кристиян Грънчаров и Яна Сабанова, и този на Иван Лечев, който води към концертите на живо Радко, Mia D и дуета Димитър и Христо.
По време на живите концерти 12-те финалисти ще се борят за зрителския вот, като на всеки концерт участникът, събрал най-малко смс-и от феновете във всеки отбор, ще напуска сцената на „Гласът на България“ завинаги. На 11 юни зрителите ще решат кой от талантите ще получи титлата „Глас на България“ и наградата от 50 000 лева.Няма коментари:

Публикуване на коментар