вторник, 4 октомври 2016 г.

Отборът на ФК Ситово отстрани русенския "Локомотив" в борбата за аматьорската купа


По сайта Силистра.сс. Грандиозен успех за ФК „Добруджа” Ситово, отстранил ФК „Локомотив” Русе, продължавайки в кръговете за аматьорската купа. Мачът бе игран в Тутракан и в него се срещнаха един от лидерите в областното футболно първенство - участник в Западна група, срещу отбор от Трета Североизточна аматьорска лига.

Да припонмич, че във финалната среща за Област Силистра миналата сряда отборът на Доростол поднесе неприятната изненада за своите фенове, падайки след изпълнение на дузпи с 5:3 от амбициозния тим от село Ситово.

В мача срещу русенци ситовските футболисти излязоха с най-доброто, с което разполагаха и играха стегнато, но и прибрано,  така на полувремето двата отбора се оттеглиха при нулев резултат.  Във втората част с много настроение в играта и по добра настройка на трудния терен в Тутракан, ситовци успяха да поведат в резултата с гол на Севгин Алиев в 72 минута.

Краен резултат в мача: Локомотив (Русе) - Добруджа (Ситово) 0:1. Двубоят бе воден от съдийска тройка от Силистра: главен съдия Димитър Желязков, помощници Теодор Петров и Георги Йорданов. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар