сряда, 5 октомври 2016 г.

Рокаджии от няколко поколения в концерт с благотворителна цел в Силистра

Благотворителен концерт в помощ на своя болна приятелка организира силистренският Рокклуб „Силистарс” при Народно читалище „Доростол 1870”, съобщи ръководителят на клуба Иван Неделчев. Музикалното събитие е от 18 ч. на 8 октомври (събота)  в административната сграда на „Елика елеватор” в Промишлената зона на Силистра.

Концертът на рокмузикантите е безплатен, а консумацията да допълнително подгряване на насторението - подходящи „рокмезета” и питиета, се осигурява от самите участници в купона. Дарителска урна ще събира добрината на силистренци в помощ на болно момиче.

Макар и поводът да не е весел, купонът ще бъде грандиозен и поне 4 часа", предрече басистът Неделчев. Почитателите на вечната музика ще бъдат емоционално обгрижени с мелодии от 60-те години до наши дни, изпълнени от музиканти от различни поколения: 6 рок групи, членове на „Силистарс” - „Blood sugar”, „Шафран”, „Вход свободен”, „Дивите лебеди”, „Интензивен сектор” ще покажат уменията си, всеки в своя стил и със свой репертоар. „Лос койотес” ще втвърди рок вечерта с „метал” парчета.

Текст: по Архив ВЕРСИНАЖ и www.paragraf44.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар