петък, 21 октомври 2016 г.

Кандидатите на ГЕРБ първи в Силистра в предизборната надпревара, наред са Йотова и Калфин

Фейсбук профил Те Силистра
(+ още снимки от събитието)
Сайт Кворум Силистра
Кандидатите за президент и за вицепрезидент Цецка Цачева и Пламен Манушев - ПП ГЕРБ бяха в област Силистра, вкл. и в областния град, за да се срещнат с избиратели във връзка с изборите на 6 ноември. Представителите на управляващата партия първи от всички посетиха „най-северния север“ в рамките на кампанията. Силистра е сред 200 града и населени места в страната, където те ще бъдат, за да се представят.

Какво каза в Силистра г-жа Цачева, която е председател на парламента (43-ото НС на Република България): „Това, което постигна до момента правителството на Бойко Борисов и това, което предстои да се случи, е в интерес на всички български граждани – пречиствателни станции, площади, училища, детски градини, улици. Разчитайки на тази основа, ние се обръщаме към всички българи, без да ги делим по етническа принадлежност и вероизповедание, за да поискаме подкрепа. Ние не правим разлика между българските граждани – тези, които живеят тук и тези, които са извън границите ни. Нуждаем се от доверието ви, за да гарантираме реализирането на приоритетите за развитие на България на истинската дясна партия - ГЕРБ“ 

Вицеадмирал Пламен Манушев се обърна към жителите на Силистра с думите, че те са наследници на велики войни, дали живота си за България през 1916 година. Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент призова хората да бъдат активни на 6-ти ноември, защото има опасност България да бъде отклонена от пътя си на развитие. „Когато корабът заседне по камъните, той губи посока и може да загине екипажът му. Нямаме друг път на развитие, освен европейския. Опитват се с некоректни кампании да ни изкарат от стабилното състояние на държавата. Правителството на Бойко Борисов доказа многократно, че мисли за всички български граждани, независимо от региона, в който се намират. България трябва да остане просперираща, уважавана и мирна държава. Всичко това ще се случи, ако направим историческия избор с номер 17 в бюлетината за първата жена президент - Цецка Цачева“, подчерта Манушев. (БЛИЦ).

По предварителна информация в Силистра се очаква да дойдат на предизборна обиколка и други кандидати. 

От регионалната централа на БСП съобщават за посещение на кандидата за вицепрезидент Илиана Йотова на 23 октомври, в неделя, от 18 ч. в зала 13 на Художествената галерия, а преди това от 14.00 в община Кайнарджа (Посетителски център), и от 16.00 в община Дулово (зала на общината)

От щаба на Красимир Каракачанов казаха, че от 11 ч. на 23 октомври в Художествената галерия е срещата с негови симпатизанти и избиратели.

От щаба на Ивайло Калфин уточниха, че ще посети Силистра на 24 октомври: от 15 часа в Художествената галерия е срещата му с представители на възрастните ни съграждани и техните клубове, а от 17.30 часа, в салона на Община Силистра е публичната му среща с гражданите на Силистра със специален гост българската естрадна звезда Тони Димитрова!

Няма коментари:

Публикуване на коментар