понеделник, 26 януари 2015 г.

Лидерът на ДСБ Радан Кънев посети Силистра


В Силистра среща със симпатизанти и членове на ДСБ проведе лидерът на партията Радан Кънев. „Като депутат от Реформаторския блок г-н Кънев отговаря за област Силистра и бе гост на организацията заедно с Любомир Роев от Варна, чиито ангажименти са за Североизточна България“, заяви за медиите Красимир Коев, дългогодишен активист на партията.  
Пред членовете на партията гостът е говорил за намеренията за разширяване на контактите и сътрудничеството между партиите в Реформаторския блок. Най-вероятно през лятото ще има делови форум (конгрес), когато ще бъде създадено обединението в неговите рамки, като всяка структура запазва своята самостоятелност. Другата засегната тема е за предстоящите местни избори и за мястото на ДСБ в тях като организация и предизборна кампания.

По време на краткия си престой в Силистра Радан Кънев проведе среща  и със заместник областния управител Младен Минчев, регионален лидер на СДС, който е представител на Реформаторския блок в ръководството на Областна администрация Силистра.

Няма коментари:

Публикуване на коментар