вторник, 13 януари 2015 г.

Шефа, Воронин и Моронин в „Бандити под наем“ – 2



Силистра не е сред градовете, място за снимки на игрални филми. На три пъти обект за кадри е бил резерватът Сребърна, и по веднъж – центърът на Силистра и крепостта „Меджиди табия“.
В най-общ вид вече е готов сюжетът на филма „Бандити по наем“ – 2, продължение на първата кинолента, чиято прожекция бе преди два месеца, преминала при голям успех в кино „Дом на учителя“. Той е дело на Nightmare Studio („Кошмарно студио“).
Авторът на фирма Адриан Жазар каза за намеренията си следното: „Остава да се изгради целият подробен сценарий заедно със сцените и действията, които ще се случат в него. Ще снимаме на места като хотел „Данубе“, „Royal cafe“, Етнографския музей и др., за които има принципно съгласие.“
А. Жазар
Тримата бандити, познати от „Бандити под наем“ – 1: Шефа, Воронин и Моронин отново са в основата на продължението на филма, заредени с поредния си „гениален план“. Очаква се снимките на втория филм да започнат към края на месец март.
Във втората серия едни от героите в предишната – рокерите от Клуб на свободните мотористи“,  ще заемат по-съществена роля във филма, представяйки се за… най-голямата организирана престъпна организация в града, наречена „Крадци без граници“. Действието във втората част ще се развива в целия град, известен вече като Бандитовград, тъй като е обитаван предимно от крадци и от страхливи граждани, които не смеят да им се противопоставят.

Нов герой с прякор Сивия ще участва като ловец на крадци в новия филм.  Издаваме за него само това, че е бивш престъпник, който не е успял да се реализира успешно в това…поприще, и за това е решил да работи за себе си, предизвиквайки войни между различни престъпни организации с единствената цел да печели пари от тази дейност. За ролята е поканен актьорът Христо Христов.

Няма коментари:

Публикуване на коментар