петък, 16 януари 2015 г.

Театрално-танцова забава „У наше село...“ - Ансамбъл за народни танци „Българани“ и Театрална къща на комедията „Миларт“


        Изключително сме щастливи да Ви поканим на Театрално-танцова забава „У наше село...“. Тази година Ансамбъл за народни танци „Българани“ и Театрална къща на комедията „Миларт“ съвместно подготвиха една нова театрално-танцова забава в която танци, музика, театър, емоция и култура ще са едно цяло. 
      Димитър Христов Чорбаджийски с псевдоним Чудомир е български писател-хуморист, краевед и художник. Има ли някой който не е чел и чувал за разказите му? Има ли някой който не се е засмял на случките и образите? Е, ние решихме да съчетаем с любов за вас, фолклор, танци, етюди по разказите на Чудомир, театър, народни мотиви... и още и още...Заповядайте да се разсмеем до сълзи, да ви изиграем под ритмите на фолклорни мелодии нашите нови танци, да се вълнуваме заедно. Дата на провеждане: 21.02.2015 г., Час: 19.00 часа. 
      Място: кино-театър "Освобождение", София, 1233, Бул. "Княгиня Мария Луиза" N-106. Цена на билетите: 8, 10 и 12 лева. Предварителна заявка за билети е възможна на телефон 0887 822 548. 
Билети за събитието могат да бъдат закупени и в деня на концерта на касата на кино-театър "Освобождение" на цена 10 лева. ...Чувствайте се поканени да станете част от всичко това. Ще се видим на уречената дата и място! Ще бъде наистина любопитно и както се казва - Забавлението е гарантирано! http://bulgarani.com/bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар