неделя, 13 ноември 2016 г.

Арматура с клон препречи пътя край "Архива" в Силистра

Арматура с клон от пълзяща зеленина препречи пътя край "Архива" в Силистра и създаде проблем за движещите се автомобили. Междувременно: към 14,30 часа по проверка в общините чрез дежурните по ОМП показа, че около 60 са населените места в седемте общини, където има или е имало проблеми с електричеството. Информацията е потвърдена и допълнена и от Н. Панев от поделението на доставчика на електроенергията, включително и с обяснението, че в момента работят 8 екипа по отстраняване на проблемите, които са предимно резултат от силния вятър, а не ефект от повреди в съоръженията.
 
Единствено за община Силистра няма съобщение за населени места без ток в момента (в предиобедните часове е имало проблем село Бабук). Най-голям е проблемът в община Главиница, където изцяло липсва ток, тъй като е прекъсната връзката с направление Тутракан – конкретно в района на Цар Самуил и Нова Черна – там положението е същото, с допълнението – липса и на водоснабдяване, тъй като става чрез електричество.
 
Състоянието в община Алфатар – работи се по отстраняване на проблема в селата Цар Асен, Чуковец, Алеково, Бистра и Култовица. В община Ситово: работи се за възстановяване на електрозахранването в селата Любен, Добротица, Ирник, Искра, Попина и Гарван. В община Дулово – проблемно е във Водно и Поройно. В община Кайнарджа  - електричество няма по няколко улици в общинския център, както отделно в селата Светослав, Давидово, Посев и Средище.

Няма коментари:

Публикуване на коментар