вторник, 8 септември 2015 г.

Продължават филмите "Мейд ин Силистра"


        По информация от профила във Фейсбук на Димитър Пецов: Започват снимките на нов екшън, като този път продукцията е подкрепена и от кмета. След като представиха успешно пред публика преди няколко месеца филма си „Сивият – ловецът на крадци” и доказаха за пореден път, че в град Силистра могат да стават чудеса, момчетата от силистренското студио за филми „Nightmare Studio” и режисьора Адриан Жазар, вдъхновени от успеха, започват снимки по втората част на филма със заглавие "Сивият - Възмездие". 
        Снимките на новата лента ще започнат от 20 септември 2015 година. Сюжетът и персонажите се въртят около това, което се случва с един малък град, неговите жители и кмета. Така че можем да кажем за филма, че не е лишен от актуалност, а зад комичните и забавни моменти се крият препратки към действителността, представена чрез филма в един въображаем и малко фантастичен вид, като целта е главно публиката да се забавлява, но и леко да се замисли. 
      Във втората част на филма фантастичното представяне на действителността ще продължи. Жазар: "Зрителите ще могат да проследят възраждането на един зъл и почти безсмъртен герой, който ще бъде събуден от мрака с единствената цел да си отмъсти на Сивия (Ловецът на крадци) заради история в миналото, както и да въведе ред в града, в който кметът е противоречив, а законите започват да надделяват над престъпността заради ловеца на крадците”. 
      В ролите ще можем да видим познати лица от предишния епизод като актьора Христо Христов, Николай Калчев и Джихан Акиф, както и нови като Александър Методиев, Деян Димитров и др."

Няма коментари:

Публикуване на коментар