неделя, 20 март 2016 г.

Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов посети Силистра за анализ на резултатите от местните избори


БТА:
В много от решенията, които вземаме в парламента, имаме по-добра конструктивна комуникация със системните партии в България, а не с партии, които под една или друга форма изникват, раждат се и си отиват от този политически живот в кратък период от време", каза в Силистра председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов, имайки предвид ДСБ. 

Въпреки това ГЕРБ запазва толерантното си поведение, защото "силният и водещият винаги трябва да прави необходимите отстъпки, за да може и малкият да участва в политическия живот на страната", подчерта Цветанов. Той обясни, че декларацията на парламентарната група на ГЕРБ за изясняване на отношенията с ДСБ е резултат от натрупаното напрежение от местните избори досега. 
Премиерът има пълната подкрепа на парламентарната група и след насрочената във вторник среща "депутатите ще се съобразят с неговото управленско решение", каза Цветанов. 
Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов днес бе в Силистра за анализ на областната организация на ГЕРБ на резултатите от местните избори. Пред журналисти той даде положителна оценка на областната партийна организация и изрази увереност, че ГЕРБ ще повишава влиянието си с реалните политики, които се осъществяват в момента. 
На срещата присъстваха областният координатор на ГЕРБ в Силистра Тодор Тодоров, народният представител Алтимир Адамов, евродепутатът Емил Радев, кметове, общински съветници и членове на партията.

Няма коментари:

Публикуване на коментар