неделя, 27 март 2016 г.

В Силистра БСП преизбра лидера си и вдигна трима за национален партиен шеф


БТА: Сегашният лидер на БСП Михаил Миков, Корнелия Нинова и Красимир Янков са предложени от силистренските социалисти да се кандидатират за поста на председателя на БСП на предстоящия конгрес на партията. Предложенията са приети на състоялата се Двайсет и трета конференция на общинската организация на БСП в Силистра, съобщиха от местната партийна централа. 
ШИзбрани са и четирима делегати на националния конгреса: Светлана Великова, Стелиян Стойчев, Янка Колева и Георги Кирилов.


За председател на общинската партийна организация е преизбран Георги Кирилов. Избрани са и четирима делегати за предстоящия конгрес на БСП. В политическия доклад на конференцията се отчита, че макар и да е трета политическа сила в Силистренската община, на местните избори БСП е регистрирала най-ниския си досега изборен резултат - 13.38 на сто. Търсят се възможности за подобряване на организационното състояние на партията и вече са възстановени няколко основни партийни организации. 


Силистренските социалисти смятат, че трябва да има "сериозна и отговорна партийна дискусия за бъдещия президент на България" във връзка с предстоящите президентски избори. Силистренската конференция е една от преминалите в област Силистра.


Няма коментари:

Публикуване на коментар