сряда, 9 март 2016 г.

Държавната и местната власти подкрепиха откриването на голям строителен хипермаркет в Силистра

9/3/2016

В Силистра се проведе откриване на най-големия в региона строителен хипермаркет, собственост на ЖОАН ЕООД. Кметът на общината д-р Юлиян Найденов и заместник областният управител Младен Минчев поздравиха инициаторите с най-новата мениджърска придобивка на областта. Заместник областният управител Елена Томова и заместник кметът Емил Гойчев също участваха в церемонията.
Й. Марков: "Поканен съм на представя България
 на Международния фестивал на изкуствата
СЛАВЯНСКИ БАЗАР в гр. Витебск - Беларус"
Собственикът на хипермаркета  Георги Андреев, кметът Найденов и председателят на Камарата на строителите в Силистра Димо Мирчев прерязяха лентата. Представители на Ансамбъл „Силистра“ при НЧ „Доростол“ и певецът Йордан Марков участваха в поздравителната програма, съпътствала ритуала, чийто църковен момент бе осъществен от отци на Доростолска епархия начело с протосингела Добри Чаков.
Фирма ЖОАН е основана през 2001 година като еднолично дружество с ограничена отговорност и стартира с търговия на черни метали и в помещение под наем с персонал от 4 души и с едва 50 артикула.  
През 2006 година е открит магазинът на дружеството за строителни материали и железария, а няколко години по-късно и друг за продажба на работно облекло. В момента дружеството разполага със собствени бази, изградени от местни проектанти и строителни организации.
Хипермаркетът е върху площ от 1 500 кв.м. Ангажирани са 60 позиции за работни места.

Няма коментари:

Публикуване на коментар