петък, 12 юни 2015 г.

Предстои премиера на филма "Сивият - ловецът на крадци", модерен уестърн, заснет в град Силистра


      Назаем от Latona Cinema - СилистраNightmare studio представя: "Сивият - ловецът на крадци", модерен уестърн, заснет в град Силистра. Заповядайте на премиерата на 15 юни - понеделник, от 20:30 часа в кино Силистра (Дом на учителя). Краткометражен филм. Един професионален актьор. Няколко непрофисионалисти. Познати лица сред тях, но в друго качество.
     Авторът на филма - Адриан Жазар, който е едновременно сценарист, режисьор и продуцент, даде интервю за Радиоцентър Силистра, в което накратко стана ясно следното:
      "Предстои премиера на филм, тип модерен уестърн, т.е. нещо като каубойски филм. Действието се развива в т.нар. Див Североизток, в "град на крадците", които няама кой да спре. Само един шериф се опитва да им се противопостави. Налага се облаче да се обърне към друг  - в случая към пришелеца Сивият, известен като "ловецът на крадци".
Предишният филм на Жазар „Бандити под наем“ бе комедия с моментен хумор. Сегашният според него е с по-избистрена идея, и в който също има хумористични елементи, но хуморът е по-тънък.
"Обичам да смесват минало и бъдеще, действителност и фантазия. Преди 2-3 години се роди идеята за снимане на филми. Първо малки клипчета, после 7-8 мин. филмчета. Така стигнахме до киното. Интересно ми е как ще се възприеме филмът", каза авторът.
Обмислям и нов филм с пресъздаване на близкото бъдеще, свързано с упадъка в обществото. До септември разчита да завърши сценария, за да започне през есента неговата реализация."



).

Няма коментари:

Публикуване на коментар