петък, 26 юни 2015 г.

Доростол Силистра победи БУБА баскетбол с 54:40 в директния мач за първо място в група В от финалите за момчета до 14 години.

Доростол Силистра победи БУБА баскетбол с 54:40 в директния мач за първо място в група В от финалите за момчета до 14 години. Така силистренци останаха без загуба и заемат първата позиция в групата, а БУБА остана втори с актив 4-1. На полуфинал Доростол ще срещне втория от група А - Шампион 2006, а БУБА - Черно море Порт (Варна), който е първи в другата група. И двата мача ще бъдат излъчени на живо в BGbasket.com, Viasport.bg и Sportmedia.tv.

На трето място в групата завърши Делфин, който регистрира 3 победи и 2 загуби, а четвърти е Хасково с 2-3. В първия кръг от мачовете за 5/8 място бургазлии ще срещнат Академик 17, а хасковлии - Левски. За петия в класирането на група В Рилски спортист (1-4) и шестия Дунав (0-5) първенството приключи днес.
 Доростол започна решителния мач в групата добре, а БУБА имаше огромни затруднения в нападение и след една част силистренци водеха с 15-2. Столичани обаче се върнаха бързо е мача, като цели осем минути не допуснаха точка в коша си и поведоха с 16-15. На почивката резултатът беше 19-18 в полза на Доростол. След почивката силистренци бяха по-силни и водиха през цялото второ полувреме, за да стигнат до заслужената победа.
 Буба: Радев 7, Станков 1, Соколов 7, Христов 8, Костов, Йорданов 2, Павлов 7, Виденов 2, Витанов 4, Спасов, Ковачев, Кунторов 2
Доростол: Костадинов 10, Хърватев 2, Димитров, Михалев 2, Стоянов 22, Неделчев, Русев 10, Димов, Калев, Лазаров 8, Добрев.
BGbasket.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар