четвъртък, 17 април 2014 г.

Младите от БСП раздадоха козунаци на пенсионерите от Силистра, на ход е концертът на радио „Звезда“


Дарителска акция в навечерието на Великден проведоха представители на Младежкото обединение на БСП в Силистра. Техен адресат бяха пенсионерските клубове в града. До членовете му са разпределени козунаци, дарение за празника. Миналата година жестът на младежите социалисти бе за семейства с деца.
На 26 април от 19 часа на пл. „Свобода“ е откриването на предизборната кампания на Коалиция за България с концерт представяне на Радио ЗВЕЗДА, съобщиха от регионалната централа. В Деня „Да изчистим България за един ден“ Силистра е част от концертното турне на радио „Звезда“ .  Участват Любо Киров, екс-вокал на група „ТЕ”, Петя Буюклиева, звезда от много кампании на БСП;  Нина Николина и бийт бокс изпълнителката Печенката, изпълнителка на хита „Този бийт”.  Турнето на радиото минава под надслова „Радио Звезда – Гласът на левия спектър”.
Radiozvezda.bg  е съвместен проект на Пи Арт Индъстри и пресцентъра на Българската социалистическа партия", става ясно от сайта на медията. От страниците на в. „Стандарт“ научаваме още: „Идеята на radiozvezda.bg е да дава гласност на новини, мнения и коментари, които застъпват социално ориентирани гледни точки за развитието на България и на Европа", се казва още в представянето на онлайн медията. Очаквано радио Звезда ще е своеобразен информационен флагман и за евровота. Медията информира постоянно за всички срещи на кандидатите за евродепутати в рамките на следващите 5 дни. 
На сайта вече са публикувани интервюта на лидера на ПЕС и БСП Сергей Станишев, на новия лидер на комсомолците Вероника Делибалтова, на евродепутата Илияна Йотова, както и на кандидатите за евродепутати Петър Курумбашев, Достена Лаверн, както и на лидерката на БСП за област Силистра Вяра Емилова. От министрите с изява в радиото на БСП е вицепремиерът Зинаида Златанова. Целта е на сайта да се чуят и прочетат мненията на леви политици, интелектуалци, общественици, експерти, обясняват стратегията си червените. В дните около Цветница екипът на радио Звезда тръгна на музикално турне из страната. Обиколката се вписва в същинскатата кампания на БСП за европейските избори.“
Концертите на радио „Звезда“ вървят паралелно с агитацията на кандидатите за евродепутати от "Коалиция за България". Както е известно, сред тях е и силистренецът Момчил Неков, 27-годишен политолог с две книги и служител в Комисията за защита на личните данни. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар