понеделник, 28 април 2014 г.

"Коалиция за България" откри предизборната си кампания в Силистра


 
В Силистра „Koaлиция за България” откри предизборната си кампания за членове на Европейския парламент с концерт на Радио ЗВЕЗДА. В събота вечер пред многобройната публика своя талант показа бийт изпълнителката Адриана Николова – Печенката, журиралият преди време в телевизионния формат „Гласът на България“ Любо Киров, заедно с Нина Николина и Петя Буюклиева дадоха старт на предизборната надпревара. В концерта участваха и силистренската рок банда Apfel&Shtrudel Project.
Кампанията бе открита от Вяра Емилова – председател на Областния и на Общинския съвети на БСП в Силистра, която покани присъстващите да подкрепят Коалиция за България в предстоящите избори за Европейски парламент, за да могат да бъдат изпълнени всички поети ангажименти, кореспондиращи с идеята на левицата „ЗА! Справедлива България в социална Европа”. В рамките на кампанията на Коалиция за България Силистра и регионът ще бъдат посетени от кандидатите за евродепутати, както следва: на 7 май има срещи в общините Алфатар, Дулово и Ситово с Александър Симов – журналист от в. „Дума” и Катя Колева - финансово-икономически директор в консултантска фирма за инвестиционни проекти. На 12 май - Достена Лаверн - доктор по политическа антропология във Висшата школа по социални науки в Париж, и Ия Горбалова – доктор по „Администрация и управление” от Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски”, ще бъдат в общините Силистра и Главиница. В Силистра Достена ще се срещне с представители на образованието и културата.
На 17 май силистренската организация на БСП ще отбележи своята 120-годишнина с тържествено събрание концерт, за което се очаква и посещение на Сергей Станишев – водач на листата за ЕП, председател на НС на БСП и лидер на ПЕС.
В предизборната кампания на КБ силистренската организация включва и празнично отбелязване на Деня на Европа – 9 май, множество срещи с избиратели от всички населени места и различни браншове, различни видове културни прояви и дейности, разясняващи важността на предстоящите избори за ЕП и необходимостта от подкрепа на социалната идея и листата на Коалиция за България.

Пресцентър на БСП -

Силистра

Няма коментари:

Публикуване на коментар