понеделник, 23 април 2018 г.

Ново ръководство на туристическото дружество в Силистра

Туристическо дружество "Дочо Михайлов" Силистра е с нов председател година преди края на мандата на ръководството му. Дружеството избра Надежда Бобчева - икономист, оценител на проекти, зам.-председател на Обс Силистра, за председател на УС до март 2019 г. За членове на УС бяха избрани Петър Атанасов, Костадинка Иванова, Ани Енчева, Ирина Василева. 
Не бяха направени промени в Контролния съвет с председател Виолета Атанасова. Да припомним, че преди месец оставка подаде избраният с мандат до март 2019 г. председател на УС Александър Лечев, а веднага след него се оттеглиха и останалите четирима членове на ръководството, което наложи новия избор.

Извънредното изборно общо събрание на Туристическо дружество "Дочо Михайлов" Силистра бе проведено на на територията на х. "Ален мак" в парка "Орехова гора". Събранието започна с 37 души, платили чл. внос за 2017 г. В дневния ред: избор на УС и председател, организационни, разни и др.

1 коментар:

  1. Добър ден, аз съм Йозеф Люис, заемодател на частни заеми, който дава заем на физически лица, компании и държавни институции при нисък лихвен процент от 2%. Знаем, че има много семейства, които живеят на заплата, за да платят чекове, и други, които не могат да се погрижат за финансовите си задължения и затова сме тук за финансово възстановяване.

    Ние предлагаме широк спектър от финансови услуги, които включват: Бизнес планиране, Финанси за развитие и развитие, Имоти и ипотеки, Кредити за консолидиране на дълга, Бизнес кредити, Лични заеми, Рефинансиране на къщи, Хотелски кредити, студентски заеми и др. ако се интересувате от заем и нямате измами ..

    Имейл: progresiveloan@yahoo.com
    Текст / повикване: +1 (603) 786-7565 благодаря



    ОтговорИзтриване