сряда, 25 април 2018 г.

В Ситово ще реализират проекти по линия на общината и ПГСС


„Български фермери с европейски опит“ се казва новоспечеленият проект на ПГСС село Ситово с директор Гинка Йорданова, който е за 42 000 евро и е по „Еразъм +“, чиято реализация предстои. Благодарение на него група от 18 ученици ще посети Унгария за 2 седмици, за да сподели и почерпи опит в европейска ферма. Предвидена е също културна програма, вкл. посещение на забележителности.  

Също в Ситово, но по линия на общината, кметът Сезгин Алиибрям подписа договор за изграждане и разширяване на пътя Нова Попина – Искра - Ситово. Финансирането е осигурено от ДФ Земеделие“ по подмярка 7.2. Размерът на разчета на средствата е 5 млн лева.  Подписан е и договор за МИГ между община Ситово и община Главница в размер на 4 млн. лева. Междувременно в Общински съвет Ситово бе избран за председател Ридван Кязим от групата на ДПС.

1 коментар:

  1. Добър ден, аз съм Йозеф Люис, заемодател на частни заеми, който дава заем на физически лица, компании и държавни институции при нисък лихвен процент от 2%. Знаем, че има много семейства, които живеят на заплата, за да платят чекове, и други, които не могат да се погрижат за финансовите си задължения и затова сме тук за финансово възстановяване.

    Ние предлагаме широк спектър от финансови услуги, които включват: Бизнес планиране, Финанси за развитие и развитие, Имоти и ипотеки, Кредити за консолидиране на дълга, Бизнес кредити, Лични заеми, Рефинансиране на къщи, Хотелски кредити, студентски заеми и др. ако се интересувате от заем и нямате измами ..

    Имейл: progresiveloan@yahoo.com
    Текст / повикване: +1 (603) 786-7565 благодаря    ОтговорИзтриване