сряда, 25 април 2018 г.

Серия от културни прояви в Силистра

Серия от културни прояви в Силистра предстоят в край на м. април и през м. май, афишите за които са вече известни за салона на Драматичен театър Силистра: на 26 април от 19 ч. е концертът "Любов и предизвикателство", на 27 април от 19 ч. е пиесата "Любов с гръмотевици" с Христо Гърбов; на 30 април от 19 ч. е постановката по Дарио ФО "Не всеки крадец е мошеник"; на 11 май за втори път гостуват с филмовия си концерт Маргарита Хранова и Орлин Горанов; на 18 май - пиесата "Догодина по същото време" с Христо Шопов и Лилия Маравиля; на 28 май е пиесата "Малко комедия" с Асен Блатечки, Койна Русева и Калин Врачански. 

И още: "2 май наближава...срещата с Хасан Ефраимов ще бъде осъществена след спектакъла по негови произведения "Джанки в Манхатън" в изпълнение на актьора Красимир Демиров! Начало - 19 ч., а срещата с автора - от 20 ч. в залата на Драматично-куклен театър Силистра. Цена на билет за моноспектакъла - 5 лв. Вход за срещата с автора - свободен!"

1 коментар:

  1. Добър ден, аз съм Йозеф Люис, заемодател на частни заеми, който дава заем на физически лица, компании и държавни институции при нисък лихвен процент от 2%. Знаем, че има много семейства, които живеят на заплата, за да платят чекове, и други, които не могат да се погрижат за финансовите си задължения и затова сме тук за финансово възстановяване.

    Ние предлагаме широк спектър от финансови услуги, които включват: Бизнес планиране, Финанси за развитие и развитие, Имоти и ипотеки, Кредити за консолидиране на дълга, Бизнес кредити, Лични заеми, Рефинансиране на къщи, Хотелски кредити, студентски заеми и др. ако се интересувате от заем и нямате измами ..

    Имейл: progresiveloan@yahoo.com
    Текст / повикване: +1 (603) 786-7565 благодаря

    ОтговорИзтриване