четвъртък, 19 април 2018 г.

Продължава изграждането на православния храм във Ветрен

В силистренското село Ветрен е направена нова организация за довършване на православния храм "Св. Димитър", започнат върху основите на предишния, който е от 17 в. и до преди двадесетина години се е считал за най-стария в област Силистра. В първите години на ентусиазъм и вяра, че градежът ще бъде завършен в кратко време, в негова полза е пяла в благотворителен концерт Ваня Костова.

1 коментар:

  1. Добър ден, аз съм Йозеф Люис, заемодател на частни заеми, който дава заем на физически лица, компании и държавни институции при нисък лихвен процент от 2%. Знаем, че има много семейства, които живеят на заплата, за да платят чекове, и други, които не могат да се погрижат за финансовите си задължения и затова сме тук за финансово възстановяване.

    Ние предлагаме широк спектър от финансови услуги, които включват: Бизнес планиране, Финанси за развитие и развитие, Имоти и ипотеки, Кредити за консолидиране на дълга, Бизнес кредити, Лични заеми, Рефинансиране на къщи, Хотелски кредити, студентски заеми и др. ако се интересувате от заем и нямате измами ..

    Имейл: progresiveloan@yahoo.com
    Текст / повикване: +1 (603) 786-7565 благодаря
    ОтговорИзтриване