вторник, 3 април 2018 г.

Бургаска трактовка на пиесата „Да, господин премиер!“ на сцена в Силистра


Бургаски драматичен театър „Адриана Будевска“
гостува в  Силистра 

с пиесата „Да, господин премиер!“


Кръстю Лафазанов, Мариан Бачев и компания 


Убийствена политическа сатира в съчетание с тънък английски хумор предлагат на силистренци, почитатели на сценичното изкуство звездите на съвременния български театър Кръсю Лафазанов, Мариан Бачев и Георги Стайков с участието си в постановката на бургаския драматичен театър, „Да господин премиер“, с автори Антъни Джей и Джонатан Лин.

Постановката е на Борис Панкин, сценографията и костюмите са дело на Петър Митев. В спектакъла ще видим още Тони Минасян, Розалия Абгарян, Николай Стоименов, Иван Григоров и Анелия Мангрова.

Когато кажеш английско чувство за хумор, се сещаш за Оскар Уайлд с характерното бляскаво остроумие и деликатно почти скрито усмихване, съчетано с лек хихот. Знайно е, че американците имат пък навика постоянно и по всякакъв начин да се шегуват с президента си. Може би, от уважение към кралицата англичаните го правят много рядко.

В тази пиеса обаче има по много от всичко. Има обаче и какво да се види и върху какво да се поразсъждава, след падането на нивото на адреналина, часове след нея.

Така че на 19 април от 19 часа ни очакват много емоции и настроение. Билети на стойност между 10 и 12 лева могат да се закупят на касите на театъра. Телефон за контакти 0888 645 145.


Няма коментари:

Публикуване на коментар