сряда, 25 април 2018 г.

Силистренка и дуловец с доклади на международен форум в Русе

Международна конференция "Истини и лъжи за факти и събития" - град Русе, Регионална библиотека "Любен Каравелов". Форумът се посвещава на 130-годишнината от създаването на Регионална библиотека „Любен Каравелов“ и Европейската година на културното наследство – 2018. 

Пленарен доклад пред конференцията  представи проф. д.и.н. Илия Тодев от Институт за исторически изследвания при БАН, който е научен ръководител на събитието. 

Конференцията има за цел да представи различни гледни точки за истината и лъжата при интерпретиране на факти, новини и събития в сферата на историята, религията, философията, правото, културата, икономиката, технологиите и други области на човешкото познание. 

Сред повече от 80 доклада два бяха от представители на област Силистра: Даниела Недялкова - директор на РБ "П. Павлович" представи доклада "Силистренци във фокуса на времето"; Сезер Нихат от Общинска администрация Дулово, докторант в УНИБИТ София, представи доклада си "Опит за представяне на политическа сатира в условията на малкия град”. 

1 коментар:

  1. Добър ден, аз съм Йозеф Люис, заемодател на частни заеми, който дава заем на физически лица, компании и държавни институции при нисък лихвен процент от 2%. Знаем, че има много семейства, които живеят на заплата, за да платят чекове, и други, които не могат да се погрижат за финансовите си задължения и затова сме тук за финансово възстановяване.

    Ние предлагаме широк спектър от финансови услуги, които включват: Бизнес планиране, Финанси за развитие и развитие, Имоти и ипотеки, Кредити за консолидиране на дълга, Бизнес кредити, Лични заеми, Рефинансиране на къщи, Хотелски кредити, студентски заеми и др. ако се интересувате от заем и нямате измами ..

    Имейл: progresiveloan@yahoo.com
    Текст / повикване: +1 (603) 786-7565 благодаря


    ОтговорИзтриване