петък, 20 април 2018 г.

Френски булдог компаньон рекламира Дунавския фестивал на китарата в Силистра


Компаньонът Арчи, който е от порода френски булдог и сред най-обаятелните шампиони в България в състезания сред кинолозите, се превърна и в реклама на предстоящия Фестивал "Дунавски струни" в Силистра - една мащабна първа по рода си проява, посветена на китарното изкуство. Идеята е на собственичката на четириногото животно Виктория Цветкова - преподавател в своя Китарен клуб "Акустик". Проявата е със съдействието на община Силистра.


1 коментар:

  1. Добър ден, аз съм Йозеф Люис, заемодател на частни заеми, който дава заем на физически лица, компании и държавни институции при нисък лихвен процент от 2%. Знаем, че има много семейства, които живеят на заплата, за да платят чекове, и други, които не могат да се погрижат за финансовите си задължения и затова сме тук за финансово възстановяване.

    Ние предлагаме широк спектър от финансови услуги, които включват: Бизнес планиране, Финанси за развитие и развитие, Имоти и ипотеки, Кредити за консолидиране на дълга, Бизнес кредити, Лични заеми, Рефинансиране на къщи, Хотелски кредити, студентски заеми и др. ако се интересувате от заем и нямате измами ..

    Имейл: progresiveloan@yahoo.com
    Текст / повикване: +1 (603) 786-7565 благодаря
    ОтговорИзтриване