сряда, 25 април 2018 г.

Алфатарска визита на самодейци в Силистра


Самодейците от Народно читалище "Йордан Йовков" - град Алфатар, водени от секретаря на читалището Ганка Пенчева и с корепетитор Димитър Пехливански, гостуваха на своите приятели от Фолклорна група "Златен клас" с корепетитор Тодор Скорчелиев и организатор Мария Костадинова при Народно читалище "Доростол" Силистра, за да затвърдят приятелството си. На 4 и на 11 май в най-малкия добруджански град предстоят две големи културни събития - първо е премиерата на новата театрална постановка на местния читалищен самодеен театър, на който предстои участие и в театралния фестивал в Тополовград, седмица по-късно е и поредният събор "Алфатарски багри".

1 коментар:

  1. Добър ден, аз съм Йозеф Люис, заемодател на частни заеми, който дава заем на физически лица, компании и държавни институции при нисък лихвен процент от 2%. Знаем, че има много семейства, които живеят на заплата, за да платят чекове, и други, които не могат да се погрижат за финансовите си задължения и затова сме тук за финансово възстановяване.

    Ние предлагаме широк спектър от финансови услуги, които включват: Бизнес планиране, Финанси за развитие и развитие, Имоти и ипотеки, Кредити за консолидиране на дълга, Бизнес кредити, Лични заеми, Рефинансиране на къщи, Хотелски кредити, студентски заеми и др. ако се интересувате от заем и нямате измами ..

    Имейл: progresiveloan@yahoo.com
    Текст / повикване: +1 (603) 786-7565 благодаря


    ОтговорИзтриване