сряда, 18 април 2018 г.

Певец издаде албум с песни от страни на ЕС по повод БГ-председателството

Проект на сдружение „Спектър 21 век“ бе посветен на първото Българско председателство на Съвета на Европейския съюз (януари-юни 2018 г.), реализиран под мотото: „Да живеем заедно в Европа, значи и да пеем заедно нейните шлагери“. 

Част от него е създаденият музикален албум „Шлагерите на Европа“ (Eurosongs). Възможни са и концерт-спектакли из страната и чужбина.  Медиен партньор на инициативата е изданието „Дипломатически спектър“ (www.diplomaticspectrum.com).
Идеята, заложена в проекта, е народите от ЕС да се сближат чрез езика на музиката или по-точно чрез езика на шлагерните песни. Целта му е те да достигнат до възможно най-широка аудитория. Възрастната публика да си припомни, а по-младата да се запознае с едни от най-известните шлагери, създадени в страните членки на ЕС и станали емблематични.
Албумът „Шлагерите на Европа“ съдържа по една шлагерна песен от 15 европейски страни: България, Великобритания, Германия, Гърция, Ирландия, Испания, Италия, Полша, Португалия, Румъния, Словакия, Унгария, Франция, Чехия, Швеция. Подборът на повечето от тях е направен със съдействието на посолствата или на културните им институти у нас.
Изпълнителят на песните е Христо Паскалев-Паскал и това е неговият 11-и албум. Той има богат репертоар от над 250 песни на 20 езика. Най-хубавото от тях е събрал в общо 22 албума, CD и MC. Гастролирал в десетки страни по света. Носител е на множество престижни награди, сред които е и получената през 2005 г. от ООН - „Европейски комитет по награди и премии“ специална значка за заслуги в укрепването на дружбата между народите.
Създаването на албума „Шлагерите на Европа“ във времето се съпровожда от поредица концертни изяви из цялата страна. Те показват, че интересът към тази музикална инициатива е голям.

1 коментар:

  1. Добър ден, аз съм Йозеф Люис, заемодател на частни заеми, който дава заем на физически лица, компании и държавни институции при нисък лихвен процент от 2%. Знаем, че има много семейства, които живеят на заплата, за да платят чекове, и други, които не могат да се погрижат за финансовите си задължения и затова сме тук за финансово възстановяване.

    Ние предлагаме широк спектър от финансови услуги, които включват: Бизнес планиране, Финанси за развитие и развитие, Имоти и ипотеки, Кредити за консолидиране на дълга, Бизнес кредити, Лични заеми, Рефинансиране на къщи, Хотелски кредити, студентски заеми и др. ако се интересувате от заем и нямате измами ..

    Имейл: progresiveloan@yahoo.com
    Текст / повикване: +1 (603) 786-7565 благодаря



    ОтговорИзтриване