сряда, 25 април 2018 г.

Силистренско НПО с поредни дарения за българи в Молдова и Украйна


Фондация „Бъдеще 2008“ Силистра с председател Ивайло Ангелов направи третото в рамките на две години дарение в училища в български селища в Молдова. „Дарихме нови учебници и книги в Константиновка, Колибабовка и Вознесениа освен това и за българите от село Благоево в Украйна; представихме Силистра като бъдещ център за работа с българите в чужбина; през миналата година посетихме 11 училища“, заяви г-н Ангелов.

1 коментар:

  1. Добър ден, аз съм Йозеф Люис, заемодател на частни заеми, който дава заем на физически лица, компании и държавни институции при нисък лихвен процент от 2%. Знаем, че има много семейства, които живеят на заплата, за да платят чекове, и други, които не могат да се погрижат за финансовите си задължения и затова сме тук за финансово възстановяване.

    Ние предлагаме широк спектър от финансови услуги, които включват: Бизнес планиране, Финанси за развитие и развитие, Имоти и ипотеки, Кредити за консолидиране на дълга, Бизнес кредити, Лични заеми, Рефинансиране на къщи, Хотелски кредити, студентски заеми и др. ако се интересувате от заем и нямате измами ..

    Имейл: progresiveloan@yahoo.com
    Текст / повикване: +1 (603) 786-7565 благодаря


    ОтговорИзтриване