сряда, 7 май 2014 г.

БСП с програма за предизборната кампания на Коалиция за България

ПРОГРАМА НА ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ НА КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ В ОБЛАСТ СИЛИСТРА
26 април – град Силистра – пл. Свобода“ – откриване на Кампанията с концерт на Радио „Звезда“
На 7 май – посещение на кандидати за евродепутати:
 – Александър Симов – журналист от в. „Дума”
–  Катя Колева – финансово-икономически директор в консултантска фирма за инвестиционни проекти
Професор Николай Джагаров - професор във Висшето военноморско училище "Н. Й. Вапцаров" - Варна. Кандидатите за евродепутати се срещнаха с жители на общините Алфатар, Ситово и Дулово. 
 На 9 май – в предизборната кампания на КБ силистренската организация включва празнично отбелязване на Деня на Европа – 9 май в Айдемир и кв. Деленките.
11 май – Ия Горбалова – Магистър по стопанско управление и доктор по администрация и управление от Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски”. Среща с избиратели в община Главиница.
15 май – Илияна Йотова – магистър по българска и фреснка филология, Жwрналист . Досегашен член на ЕП.
21 май - Достена Лаверн – доктор по политическа антропология във Висшата школа по социални науки в Париж
На 17 май силистренската организация на БСП ще отбележи своята 120-годишнина от началото на социалистическото движение в Силистренския край с тържествено събрание концерт, за което се очаква и посещение на СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ – водач на листата за ЕП, председател на НС на БСП и лидер на ПЕС. СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ  ще посети община Ситово (посрещането е в 11.00ч.). В 11.30 ч. е предвиден стартът на проекта по инвестиционната програма – ремонт на пътища в общината. По инвестиционната програма  община Ситово усвоява 1 300 000  лв. От 12 ч. в заседателната зала на община Ситово е срещата със земеделски производители и бизнеса от област Силистра.
    В Силистра в салона на Драматичния театър в 16 ч. започва тържественото събрание концерт „120 години организирано социалистическо движение в Силистренския край”. Предвиден е политически доклад на Вяра Емилова, председател на ОБлС на БСП Силистра, и приветствие на Сергей Станишев; поздравления от МО, ветерани и други. От 17 до 18 ч. е тържественият концерт с участието на силистренски групи и изпълнители. Мероприятието е съпроводено с документална изложба за историята на партийната организация.
    На 19 май – е предизборна среща в Кайнарджа. В предизборната кампания са включени множество срещи с избиратели от всички населени места и различни браншове, различни видове културни прояви и дейности, разясняващи важността на предстоящите избори за ЕП и необходимостта от подкрепа на социалната идея и листата на Коалиция за България.


Според Александър Симов, "Трябва да бъде променено политическото статукво в цяла Европа”. И още: „От 10 години управление на десницата в европейски мащаб превърнаха в политическа една икономическа криза, която можеше да бъде преодоляна, и това създава усещане за безнадеждност и за отчаяние в цяла Европа”. Той смята, че такива настроения има и в България. Коалиция за България предлагала верните решения и точните хора, на които избирателите могат да се доверят да поставят техните проблеми в европейски мащаб. „Ние ще отстояваме интересите на българите като част от голямата група на прогресивния алианс социалисти и демократи”, заяви и Катя Колева -  кандидат за евродепутат на Коалиция за България.

Няма коментари:

Публикуване на коментар