понеделник, 19 декември 2016 г.

Педагози от област Силистра с награди от конкурс на СБУ

На тържествена церемония на 16 декември 2016 г. в София Синдикатът на българските учители с председател д. ик. н. Янка Такева награди учители синдикалисти и социални партньори в проведените национални конкурси на синдиката.

Наградата „Синдикалист на годината” бе присъдена на Съботинка Иванова – председател на Общински координационен съвет Кайнарджа, за постигнати високи резултати и личен принос, всеотдайност и професионализъм в синдикалната дейност и организационното укрепване на СБУ през 2016 г. Тя получи златна значка и грамота от председателя на Синдиката на българските учители и от Мартин Ромер – председател на Европейски синдикален комитет по образование.

Наградата „Най-добър социален партньор за 2016 г. – директор”,, което на практика е най-големият приз в националния конкурс, бе присъдена на Илхан Ахмед – директор на Професионалната гимназия по облекло, обслужване и транспорт Дулово – за висок принос в развитието на социалното сътрудничество със Синдиката на българските учители. Наградата му бе връчена от Пламен Димитров – председател на КНСБ.

Д-р Габриела Миткова – началник на Регионално управление на образованието в Силистра, и Михаил Кирязов – областен координатор на СБУ и председател на ОбКС Силистра, поздравиха наградените.

Няма коментари:

Публикуване на коментар