неделя, 25 декември 2016 г.

Коледни подаръци за 150 крайно нуждаещи се в община Тутракан

От профила във Фейсбук на Кристиян Калчев: "Описаните продукти, по-долу - общо 45 артикула, раздадохме в селата Нова Черна, Белица, Пожарево, Търновци, Антимово, Старо село и гр. Тутракан. Помощта достигна до над 150 крайно нуждаещи се, за които Коледа щеше да премине като най-обикновен ден на тревоги за насъщния. 

Сред тях най-многобройни са самотни майки и бащи на малки деца, а също така и сирачета. Заедно с доброволците Anatoli Yakimov, Дори Стоянова, Fatme Karaosman, Ceca Nikolova, Сейдегюл Рамис и Николай Владев плакахме, смяхме се, раздавахме се, веселихме се, работихме и се изморявахме заедно.
Благодаря на кмета на общината д-р Стефанов за оказаната логистична помощ, на кмета на с. Пожарево Георги Софрониев за приетата присърце задача да се включи като наш помощник, на кмета на с. Търновци Вежди Даил и кмета на с. Старо село.

Най-вече благодаря на всички вас - моите приятели, които се включихте в тази инициатива. Вчера, в навечерието на Бъдни вечер заради хора като вас се проляха много сълзи от радост. А доброто в света, то бе подхранено с продуктите, които вие дарихте. Благодаря ви!"

Няма коментари:

Публикуване на коментар