неделя, 11 декември 2016 г.

Силистренските ротарианци изпълниха поредната си мисия





С отстъп от куверти, от томбола (вкл. с дарения от СтеаринусВезни 55” и Областна администрация Силистра), дарения още от Димо Мирчев, д-р Мария Димитрова - председател на ОбС Силистра, д-р Юлиян Найденов - кмет на община Силстра, и от адв. Николинка Бобчева, адв. Николай Папазов и техни колеги от Адвокатска колегия Силистра (за отбелязване - общо 155 лева вм. подаръци за именници), Владиомир Янков Недка Лазарова, Мария Стодева, Добромир Добрев, както и от търгове от присъстващите на Коледен бал, организиран от Ротари клуб Силистра  (12-и в 15-годишната история на клуба), проведен в р-т Дръстър около 80 членове на клубове от Силистра (президент 2016-2017 Николай Костов), Тутракан, Русе, Варна и Балчик, както и гости на бала събраха средства за закупуване на уреда Инфузомат, необходим за обслужване на недоносени бебета в Неонатологичното отделение на МБАЛ Силистра АД с ръководител д-р Румяна Манева, която също участва в тържеството. Прави впечатление, че част от постъпленията са по обявeната в поканите банкова сметка BG32BUN70691065043525.



То бе уважено от дистрикт гуверньора Емил Коцев (Русе) за 2017-2018 година на Ротарианска област България 2482, част от Ротари Интернешинъл, от настоящия асистент Слави Сербезов от Балчик на действащия дистрикт гуверньор Димитър Димитров от Пловдив, от паст президента на РК Тутракан д-р Юрий Василев и др.



Поздравителната забавна програма бе водена от актрисата Нели Тодорова с участието на камерна формация от Ансамбъл Ритъм с р-л Росен Атанасов, от Балет Аксел с р-л Адриана Мумджиева, от ревю на фолклорни костюми с р-л Калина Михайлова - кмет на село Шуменци, Никулденска и предколедна благословия от отец Михаил от Русенска епархия, от хумористичен екип на Народно читалище Възраждане - село Сребърна, от ди-джей Краси Димитранов, с участието на представители на Интеракт клуб - създатели на картини и на фотописи за търговете, трио представители на Център за музика и изкуства Мегатон и др.

Няма коментари:

Публикуване на коментар