четвъртък, 22 декември 2016 г.

Родители и ученици от Проф. Иширково с просълзяваща рождественска интерпретация




Невероятно пресъздаване на 
раждането на "Младенеца" в навечерието на Рождество Христово направиха учениците от втори клас на ОУ "Св. Климент Охридски" - село Проф. Иширково, осъществена съвместно от ученици и техните родители. 

Приказният спектакъл се проведе под вещото ръководството на учителите Ивелина Дечева и Ергюл Ереджеб. Те бяха вложили неизчерпаема енергия, търпение и любов, за да сътворят един прекрасен сценарий с невероятно въздействие и незабравими емоции. 

Децата се проявиха като истински малки актьори в превъплъщенията си на горски животни и пресъздадоха с невероятно актьорско майсторство магията на вълшебните коледни приказки. 

Тези малки артисти докоснаха сърцата на гостите с прекрасното си излъчване. Самите деца бяха изненадани, освен с неочакваното идване  на Дядо Коледа, който разбира се, им раздаде любимите подаръци, но и с участието на техните родители като персонажи в сценките. 

Вълшебството витаеше във въздуха. Децата бяха щастливи, а гостите омагьосани. Поне за един следобед те се откъснаха от реалността и се пренесоха във вълшебния свят на приказките. Само децата умеят това! Вярвайте в децата! Те могат да правят чудеса!

Няма коментари:

Публикуване на коментар