сряда, 14 декември 2016 г.

Силистренец родом в централното ръководство на ПП "Зелените"

На 10 и 11 декември се проведе редовното Национално събрание на Зелените. Събранието започна с едноминутно мълчание в памет на жертвите от трагедията в Хитрино. Националното събрание избра Владислав Панев за нов съпредседател на партията. Така той допълва съпредседателския тандем – запазен знак на Зелените – заедно със Зарица Георгиева, която беше избрана през декември 2015 г. 

Сред новоизбраните членове на ръководните органи на ПП „Зелените“ е и силистренецът родом Христо Иванов - специалист по дигитален маркетинг, член на неформалната група Силистра диша, която наскоро получи грамота за награда за обществената си активност в класацията на Програма Достъп до информация София по случай Международния ден на правото да знам (28 септември). 

Зелените взеха решение да се явят на следващите парламентарни избори с водещи цели: осигуряване на реално политическо представителство против мафията в България, постигане на икономически просперитет чрез изграждането на силна, чиста и устойчива икономика, върховенство на закона, справедливост и сигурност чрез цялостна реформа в съдебната система. Като отстояват своите принципи, Зелените протягат ръка към всички политически и граждански партньори, които споделят тези водещи цели и са доказано чисти и независими. (www.izbori.zelenite.bg)

Няма коментари:

Публикуване на коментар