вторник, 13 декември 2016 г.

Балет "Аксел" при ОДК блясва в коледна концертна изява


С бляскава програма Балет "Аксел" към Обединен детски комплекс в гр. Силистра отправя празничен поздрав към своите приятели и почитатели на 19 декември 2016 г. (понеделник) 18 часа в зрителната зала на Младежки дом (вход свободен). Заедно с още от талантливи силистренци, балетът ще подари една прекрасна вечер преди най-светлия празник Рождество Христово и очакваната Нова 2017 година.

Те ще представят пъстра палитра от динамични песни, модерни танци и забавни скечове. Гвоздей на програмата ще бъде ефектното танцово шоу на чаровните балерини от "Аксел". На сцената момичетата на Адриана Мумджиева ще изпълнят оригинални модерни хореографии от най-новия си репертоар в елегантни бляскави сценични костюми, носещи заряда на коледния дух.
Празничната атмосфера ще бъде допълнена с прекрасни изпълнения на певците от Музикална студия "ДО РЕ МИ" с ръководител Бонка Скорчелиева. За доброто настроение на зрителите ще се погрижат също така младите бъдещи актьори от театрално студио "Артистик" към ОДК с ръководител Христо Христов. Техните скечове, замесени с балкански хумор и неочакван край, допълнително ще вдигнат градуса на настроението.


Няма коментари:

Публикуване на коментар