понеделник, 5 декември 2016 г.

В Силистра ГЕРБ посвети благотворителна кауза на десетия си юбилей


Структурата на ПП ГЕРБ в област Силистра отбеляза тържествено 10-ата година от основаването на партията. То бе гарнирано с благотворителна акция в празничната вечер, на която са събрани 3000 лева от членовете на партията, присъствали на събитието. По добра традиция от минали събирания и това имаше своята благотворителна кауза, именно  осигуряване на средства за изплащане на вече закупения по-рано уред (ултразвуков скалпел) за нуждите на МБАЛ Силистра АД. 

По-рано през годината на организирания от ЖГЕРБ Силистра пролетен благотворителен коктейл бяха събрани 19 460 лева. Средствата бяха достатъчни, за да се внесе първоначалната вноска от 16 000 лв. и апаратът да пристигне в Силистра. Енергийният генератор (ултразвуков скалпел) е поставен в Хирургично отделение на най-голямото болнично заведение в област Силистра, където с негова помощ вече са извършени множество операции.

Пред 500 членове от всички общини на област Силистра домакинът на срещата д-р Мария Димитрова - общински лидер и председател на ОбС Силистра, заяви:  „През далечната 2006 година 47 силистренци заявиха участие в гражданско движение, създало по-късно партия ГЕРБ. Оттогава към нас се присъединиха стотици членове и съмишленици, с които заедно участвахме във всички избори досега. Днес ние сме едно голямо семейство. Съзнавам какви лишения е бил длъжен бил да изтърпи всеки един от Вас и вашите близки в името на каузата на ГЕРБ. Благодаря на всички Ви!“

Областният координатор Тодор Тодоров благодари на членовете и на симпатизантите на ГЕРБ, както и на общинските ръководства, с труда на които партията е първа политическа сила в областта: „Благодаря на нашия народен представител Алтимир Адамов, че винаги е близо до хората от партийните структури и на евродепутата Емил Радев за неговата подкрепа и помощ за  силистренската организация”. Алтимир Адамов изрази също благодарността си към всички присъстващи за самоотвержената работа в името на каузата на ГЕРБ и България, пожелавайки весело посрещане на коледните и новогодишни празници.










       

Няма коментари:

Публикуване на коментар