петък, 11 декември 2015 г.

Изложба във Филиал Силистра, предстои коледна работилница на студенти


Изложба от експонати на студенти, обучаващи се в магистърски курс "Съвременни образователни технологии в детската градина и началното училище", изнесено обучение във Филиал Силистра на Русенския университет "А. Кънчев" би проведена в Силистра, научаваме от пост в профила на доц. д-р Теменужка Богданова, директор на филиала. 

Експонатите са продукти от обучението по дисциплината Екологично образование с преподаватели - проф. д-р Тодорка Стефанова и доц. д-р Синто Юлзари. Изложбата бе посветена на студентския празник.

На 19 декември от 10 ч. също във Филиала по инициатива на Учебно-научна лаборатория "Културно-историческо наследство" с ръководител доц. д-р Румяна Лебедова, ще се проведе "занятие" във вид на коледна работилница за изработка на сурвачки за децата на студентите филолози, членове на лабораторията. 

Наскоро те участваха в неформален урок по етнография на гости на Мария Христова - ръководител на Клуб "Добруджа" при НЧ "Доростол", който догодина навършва 25 години, предвиден за отбелязване с юбилеен концерт.

Няма коментари:

Публикуване на коментар