понеделник, 7 декември 2015 г.

БМЧК Силистра и Дулово с благотворителен концерт

Благотворителен концерт „Дай криле на мечтите им” на БМЧК Силистра бе проведен в чест на 5 декември – световен ден на доброволчеството. Той имаше за цел да събере средства за деца в неравностойно положение от Силистренска област. Цялата организация, като се започне от сценария, намиране на спонсори, участници и самото провеждане на концерта се извърши от доброволците от клубовете на БМЧК в Силистра и Дулово.

Те бяха и организатори и участници в цялостната визия на провеждането му. В концерта взеха участие деца от ЦДГ „Иглика“, хип хоп групи, бийт боксери, танцова двойка от клуб за спортни танци „Елеганс“, „Балет Б 2“, балет „Аксел“, солисти и музикални изпълнители от Вокална школа „Мегатон“, клубният координатор от клуба в Дулово Жюлияна Георгиева, както и други индивидуални изпълнители.


А малките приятели от ОДЗ „Нарцис“ представиха 7-те принципа на червенокръсткото движение и предизвикаха бурни овации в залата. Концертът завърши с общо изпълнение на всички участници и доброволците на БМЧК на песента „Заедно“. Събраната сума от 780 лв. ще бъде разпределена с решение на клубните координатори. Групите, които ще бъдат включени са деца сираци и полусираци, деца в риск, абитуриенти с нисък социален статус, които ще бъдат подпомогнати под различна форма през 2016 г. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар