вторник, 1 декември 2015 г.

Тържествено запалване на коледно-новогодишните светлини „Около елхата“ в Силистра

Община Силистра кани обществеността на тържество по запалване на коледно-новогодишната украса на пл. Свобода на 7 декември /понеделник/ от 17.3 0ч. (При лошо време, събитието ще се проведе в салона на Община Силистра.

Децата на Силистра, заедно с Ръководството на Община Силистра, ще създадат празнично настроение на всички граждани и гости на града. Д-р Юлиян Найденов – кмет на община Силистра, ще открие програмата със специален поздрав и светване на коледните лампи. Празничната вечер ще продължи с изявите на младите и талантливи деца, които ще да направят една приказна нощ, даваща хубав старт на зимния сезон.

В концерта ще участват известни силистренски колективи:Музикална студия „До ре ми” с ръководител Бонка Скорчелиева, „Б-2” балет с ръководител Боряна Кьосева, Клуб по спортни танци „Елеганс” с ръководител Пламен Славов, „Блъд шугар” акустична версия – с ръководител Иван Неделчев, Вокална група при ДФФ „Добруджанче” с ръководител Дариела Георгиева, Ансамбъл „Добруджа” с ръководител Димитър Джамбазов, Градски духов оркестър с диригент Димитър Боев.

1 коментар: