събота, 13 декември 2014 г.

“Здравето е ценно! Живей активно в свят без наркотици“

        На 11-12 декември под мотото “Здравето е ценно! Живей активно в свят без наркотици“ в зала “Дръстър“ в Силистра се проведе турнир по баскетбол за ученици от втори до пети клас. От профила във Фейсбук на треньорката 
научаваме:  "Днес в баскетболната зала се проведе коледно–новогодишен баскетболен турнир за 2 и 3 клас! Благодарим на колегите по физическо възпитание от училищата "Иван Вазов", "Отец Паисий " и "Кирил и Методий",които доведоха децата! Залата беше пълна с родители и приятели и за най малките това бе малък празник! При момчетата класирането бе следното: първи е отборът на ОУ "Иван "Вазов", втори -  ОУ "Отец Паисий" и трети - ОУ Св. св. "Кирил и Методий", а при момичетата първи е "СВ. св. Кирил и Методий" и втори "Отец Паисий"! Отборите бяха наградени с грамота, баскетболна топка и торбичка лакомства!
      На практика започнаха общинските турнири в различните спортове, посветени на Коледно- новогодишните празници. От 11 до 19 декември ще се проведат серия от Общински спортни турнири, с любезното домакинство на училищата в града. Организацията на този спортен календар е на дирекция „Хуманитарни дейности“ към община Силистра и Превантивния информационен център по зависимости и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.
    Състезанието по приложно колоездене ще се домакинства от ОУ “Иван Вазов“ на 12 и 13 декември от 10 ч. Турнирът по шахмат е на 15-16 декември в ОУ “Отец Паисий“ от 14 ч. за ученици от първи до седми клас организирани по възраст. Коледно- новогодишните спортни събития ще завършат с турнир по футбол на 18 и 19 декември с участието на младежи от четвърти до дванадесети клас, домакинства ПМГ“Св. Климент Охридски“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар