вторник, 9 декември 2014 г.

Козирог, Телец, Рак - без тревога през 2015 г. в годината на дървената овца, коза и друг рогат добитък

         
        Нова година с нов късмет! 2015-а е осма поредна година в 12-годишния цикъл на китайския хороскоп и е годината на Дървената Овца (коза). Годината ще бъде изключително специална и късметлийска за родените под знака на зодиите Близнаци, Овен,  Везни, Водолей и Лъв,
       Всяко нещо с което се захващате, ще става с лекота и цялата година ще премине без проблеми и неуредици. За много от вас обаче, предстои промяна на 
отношението ви и начина на виждане към живота ви и важните хора в него, което най-вероятно е в следствие на случилото ви се през изминалата 2014 г., която също е била много сложна и важна във всяко отношение.
      За представителите на знаците Козирог, Телец и Рак, през годината се препоръчва по-малко тревоги за бъдещето и за хората около вас. Ще ви върви малко по-малко,  защото сами си привличате проблемите и не може да видите новите възможности пред вас. 
            Козирозите трябва да се научат да  приемат това, което ще им се случва, без да се опитват непременно да го избегнат или променят.Раците трябва да се замислят много сериозно за това което искат и мечтаят. За представителите на знака Телец, годината ще бъде доста изнервена и напрегната, но ако правилно се задействат и реагират навреме, ще постигат всичките си поставени цели.
        Останалите зодии Скорпион, Стрелец, Деви и Риби ще трябва да се борят със зъби и нокти за реализиране на всичките си планове. Препоръчва се да повярват във възможностите си и собствения си късмет, за да може да привлекат на своя страна най-вече късмета.

Няма коментари:

Публикуване на коментар