понеделник, 4 ноември 2013 г.

Областна администрация Силистра и община Силистра участват в засаждане на кипариси в градинката с паметника на Васил Левски


4/11/2013
 
            С участието на главния секретар Светлана Великова, на директора на дирекция Тодор Динков и на експерти от различни дирекции, Областна администрация Силистра стана съпричастна към инициатива, реализирана от Общинския комитет „Васил Левски“. Засадени са 17 кипариса в градинката с паметника на Апостола на Свободата. Той бе изграден преди няколко години с активното съдействие на община Силистра и с лептата на над 100 дарители. 
       Кметът д-р Юлиян Найденов, общински съветници, политически лидери, дългогодишни общинари, бизнесмени, представители на неправителствени организации и общественици също се включиха в акцията, проведена в Деня на будителите. 
       „Нека неугасимият огън на будителството грее в нашите души всеки ден, естествено и по човешки. То е вътрешно усещане, лична отговорност, поглед в бъдещето и мисъл за децата на България“, заяви Цветана Цанова, председател на ОбК „Васил Левски“, в който г-жа Великова членува от създаването му до днес.

Няма коментари:

Публикуване на коментар