понеделник, 15 юли 2013 г.

Насуф Насуф встъпи в длъжност

             Новият областен управител на Силистра Насуф Насуф встъпи в длъжност в първия ден на новата работна седмица. Той бе представен от народните представители Антон Кутев – КБ и Невин Хасан – ДПС, в присъствието на активисти на двете управляващи партии. И. д. областен управител до миналия петък Алтимир Адамов се е сбогувал с колегите си от областната администрация рано сутринта. 
         „Благодаря Ви за подкрепата, за да управляваме – без омраза и злоба, както бе от 2009 г. насам, връщайки държавността в Република България и да подобрим състоянието на Силистренска област, чието положение не е завидно в нито една сфера”, заяви новият областен управител. Според него трябва да се върне кореспонденцията между институциите и уважението към властта, тъй като ако няма ред – има анархия. 
          В екипа на областния управител са заместниците му Вяра Емилова от БСП и Джанан Феим от ДПС. На пресконференция Антон Кутев обяви, че секретарят на областната управа ще е също представител на БСП, който е назначаем от областния управител. 
         Според официалната информация от областта "Новият областен управител на област Силистра Насуф Насуф встъпи в длъжност днес (15.07.2013 г.).  Той бе назначен на поста на 12.07.2013 г.,  с решение № 408 на Министерския съвет. Роден е през 1966 г. Завършил е Аграрен университет в град Пловдив, специалност  „Инженер-агроном полевъд“. Бил е кмет на община Главиница 8 години, а професионалната му биография допълват различни длъжности в общината. На 16 юли заедно с колегите си от цялата страна областният управител Насуф Насуф ще участва в работна среща с министър-председателя Пламен Орешарски.  За заместник-областни управители на област Силистра със заповеди на министър-председателя Пламен Орешарски са назначени Вяра Емилова Йорданова, председател на ОбС и на ОбС на БСП, и Джанан Халил Феим (бивш кмет на село Долно Ряхово) Досегашният зам.-областен управител Тодора Цонева е освободена от длъжност. По-рано през деня И. д. областен управител Алтимир Адамов проведе последната си среща със служителите в Областна администрация-Силистра. Той им благодари за съвместната работа и за професионалното изпълнение на ангажиментите."

Няма коментари:

Публикуване на коментар